Båttilbehör

Att köpa nya båttillbehör kan lätt bli en dyr historia. Särskilt om du köpt en ny båt är det mycket kostnader som tillkommer. Precis som när du köper en begagnad båt kan du spara mycket pengar
genom att köpa begagnade båttillbehör. 

Vi går igenom alla begagnade delar

När du köper begagnade båttillbehör av oss kan du vara trygg med att vi har gått igenom det så allt håller toppkvalitet. Vi vill att det ska kännas lika tryggt att köpa våra begagnade båttillbehör som fabriksnya.

En blandning av nytt och gammalt Vissa båttillbehör är svåra att få tag i bra begagnat skick, därför hittar du alltid både nya och gamla tillbehör hos oss. Saknar vi det som just du är ute efter så kan vi med största sannolikhet ta hem det åt dig eller hålla utkik om det dyker upp på en av båtarna vi skrotar. Är du osäker på vad du behöver så har vår proffsiga personal stenkoll och kan hjälpa dig hitta det du söker.

båt fender

Tillbehör av alla storlekar

Hos oss hittar du alla sorters tillbehör från de minsta muttrar och skruvar till stora propellrar och hela motorer. Eftersom vi tar till vara på båttillbehör från båtarna vi skrotar och renoverar så kan du hitta tillbehör som annars kan vara svåra att hitta. Som till exempel delar från gamla båtar som kanske inte tillverkas längre. Du kan också hitta unika delar som gör din båt mer personlig och unik. Det är alltid kul att kunna sticka ut lite med sin unika båt.

Så oavsett vad för båttillbehör som du behöver, tveka inte på att höra av dig till oss. Eller ännu hellre, kom in till butiken så kanske du hittar det du söker och förmodligen mycket som du inte visste att du behövde. Eller bara för att snacka och kolla på schyssta båtar.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.