Motorbåtar till salu

Längtar du, precis som många andra, ut på havet? Du kanske inte har någon båt idag, men känner att det börjar bli dags att skaffa. Vi har alltid flera renoveringar igång och hos oss hittar du alltid nyrenoverade motorbåtar till salu.

Vi är proffs på nyrenoverat

Proffs på nyrenoverat Vi får in båtar som antingen ska skrotas eller renoveras. De som ska renoveras ska ofta säljas vidare. Tack vare att vi också skrotar båtar har vi alltid ett stort urval att delar som vi kan använda till båtarna vi renoverar. Vilket gör att vi både kan bygga väldigt unika båtar men också använda likadana delar från andra båtar för att renovera, så båtarna blir nästan i nyskick. Kanske har du en båt som du vill sälja men som behöver renoveras av ett proffs, då kan vi hjälpa dig. Kontakta gärna oss om du undrar vad vi har för motorbåtar till salu just nu.

fiskebåt

Vilken sorts båt ska jag välja?

Det finns väldigt många olika sorters motorbåtar, du kan läsa mer om dem här.

När du ska skaffa din första motorbåt är det viktigt att du funderar på vad du vill ha den till. Ska det vara en liten båt på en insjö, så du bara behöver kunna ta dig till stranden eller ut och fiska, eller ska du ha en stor som ni kan övernatta i? Beroende på vad du kommer fram till eller om det är något som du känner dig osäker på gällande motorbåtar så kan du alltid kontakta oss. Vi brinner för att hjälpa våra kunder hitta sin drömbåt.

Även om vi kanske inte har just motorbåten du söker till salu precis nu så är chansen stor att den kommer in så småningom. Så hör av dig till oss med dina önskemål så håller vi koll efter båten just för dig.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.