delar till Segelbåt

En viktig del av att äga en segelbåt är att underhålla de olika delarna. Du vill inte att något går sönder när du är ute på sjön, det kan få förödande konsekvenser. Nya delar till segelbåten kan vara väldigt dyra. Att köpa begagnade delar som ett proffs gått igenom kan spara dig mycket pengar.

Alla sorters båtdelar

Vi på Marinskroten älskar båtar kan det mesta om hur du på bästa sätt tar hand om din segelbåt. Eftersom vi jobbar med att skrota segelbåtar på ett hållbart sätt så ser vi alltid till att ta till vara på alla delar som kan användas igen. Genom att rusta upp delarna och sedan sälja dem igen så sparar vi på miljön och du sparar pengar.

Oavsett vad du behöver för delar till segelbåt så är chansen stor att du hittar den hos oss. Eftersom vi ser till att återanvända allt som går från de segelbåtar vi behöver skrota, från inredning i trä och metall till delar och komponenter.

del till segelbåt
Båtdel

Vi håller koll åt dig

Om någon del som du söker till din segelbåt mot förmodan skulle saknas hos oss så kan vi självklart hålla extra utkik efter det. Vi går igenom väldigt mycket delar och chansen är stor att vi hittar precis det som du letar efter. Skulle vi mot förmodan inte hitta den specifika delen så kan vi komma med alternativ som blir minst lika bra för er.

Så vad du än behöver till din båt, tveka inte på att vända dig till oss på Marinskroten. Vi kan segelbåtar och brinner för att hjälpa våra kunder hitta delarna som gör båten till drömbåten. I vår butik kommer du förmodligen hitta delar till din segelbåt som du inte visste om att du behövde.

Kom in eller ring och snacka båt med oss.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.