Nautiska antikviteter

Är du på jakt efter unik inredning hem eller kanske till ditt sommarhus? Hos oss på Marinskroten hittar du det mesta i båtväg och även en stor samling nautiska antikviteter. Allt från lampor och lanternor till glasflöten och sextanter. 

 

Att inreda med nautiska antikviteter hemma ger en personlig touch och ett unikt hem. Särskilt om du har ett genomgående nautiskt tema kan det bli väldigt effektfullt i inredningen. Att blanda nytt och gammalt ger dig stora möjligheter till att få hemmet precis som du vill ha det.

Våra favoriter

Några av våra favoriter när det kommer till nautiska inredningsdetaljer är bland annat:
Klockor och barometer i mässing. Klockor som suttit på gamla skepp är alltid av bra kvalité och lätta att läsa. Tillsammans med en barometer ger den en väldigt härlig marin känsla.
Sextant, ett verktyg som användes för att mäta solens avstånd till horisonten och genom att göra flera mätningar vid bestämda klockslag kunna positionera sig. En rolig inredningsdetalj och en kul konversationsstartare.
Lanternor, hittar du en fungerar ger det ett väldigt härligt ljus och hittar du en som inte fungerar så går det väldigt bra att använda som ljuslykta eller bara ha för att det är fint. Glasflöten, fina att hänga på väggarna eller i taket och blanda olika färger. Blir även det ett fint ljus om du lägger dem runt ljus, när man ser lågorna genom det färgade glaset.

glasflöte
nautiska antikviteter

Gör hemmet personligt

Det finns även massor av fina små mässingsdetaljer som du kan använda dig av när du inreder för att få en personlig touch.

Det finns mycket fler nautiska antikviteter som gör sig väldigt fint som inredning både hemma och på båten.
Vi kan även vara intresserade av om det finns något som du vill bli av med så kom gärna förbi vår butik eller hör av dig till oss hur vi kan hjälpa dig.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.