OM OSS

Utbildningsrederi AB är ett företag med en mission. Vi vill bidra till en bättre miljö och vi vill utveckla människor. Hitta nya potentialer i de som samhället kanske lite glömt bort. Många av våra anställda är hos oss på arbetsträning. Det kan vara sådana som har funktionshinder och har svårt att klara tempot i det vanliga arbetslivet. Eller långtidsarbetslösa som vill göra något åt sin situation. Skaffa nya färdigheter och komma in i ett socialt sammanhang med arbetskamrater att prata och fika med. Vi tar också emot de som har trampat lite snett och fått samhällstjänst. Hos oss får alla plats och vi behandlar alla lika. Det kanske innebär att vi inte jobbar lika snabbt som normen har utvecklats till att vara i resten av yrkeslivet. Men du kan räkna med att vi jobbar med hjärta och med stor omsorg om din båt.

Miljö

Vi älskar båtar och vi älskar vår planet. Det gör att vi har valt att jobba med att rädda gamla båtar för att också med det vi kan bidra till att rädda jorden. Hos oss kan du lämna in en äldre båt, det spelar ingen roll hur den ser ut. Vi tittar på den och bedömer den. Du kan lita på att vi kommer ge ett ärligt omdöme om vad som kan göras med den och vad det kommer kosta. Renovering av båtar är det vi gör helst. Men om båten är i för dåligt skick går det också bra att lämna den på vår båt-skrot. Vi tar då hand om den på ett miljömässigt hållbart sätt och räddar de delar som kan räddas.

Hållbarhet

Du kan också sälja din båt till oss i befintligt skick. Då blir du av med en ägodel som du kanske bara upplevt varit till problem de senaste åren. Vi ger dig ett marknadsmässigt pris och sedan fixar vi upp den och säljer den vidare till någon annan som vill testa på båtlivet. Även försäljning av begagnade båtar och återbruk av båtdelar från de båtar som är för slitna för att räddas är något som miljön mår bra av. Att ta till vara det som fortfarande är bra räddar det från att läggas på soptippen eller eldas upp.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.