Segelbåtar till salu

Tänk att få segla hela sommaren. Lägga till där du känner för, stanna några extra nätter i en mysig hamn och bara njuta av havet. Vi har flera spännande segelbåtar till salu.

Vilken segelbåt är rätt för mig?

Det finns många olika segelbåtar att välja mellan, helt beroende på vad du ska ha den till. Du kan läsa mer om olika segelbåtar här

Det är mycket som du behöver ta i beaktning. Hur många ska ni vara på båten? Hur många ska kunna sova på båten? Hur mycket tid vill du lägga på att underhålla båten när den inte används? En träbåt behöver ju till exempel mycket mer skötsel än en plastbåt. Är du osäker över detta så kan vi hjälpa dig att reda ut frågetecken som kan uppstå. Det finns så många val att ta när ni ska välja båt men vi hjälper gärna till.

Vi lotsar dig tryggt i hamn

När du köper en begagnad segelbåt av oss kan du vara trygg med att den har blivit omhändertagen av proffs. Oavsett om det är en båt gjord av trä, plast eller annat material så renoverar vi alltid båten med största respekt och kärlek. Det ska kännas som en helt ny båt när du lämnar kajen. Att köpa båt av en privatperson innebär högre risk för dig och du har inte samma trygghet som när du köper av oss.

När du väl kommit fram till vilken typ av segelbåt du vill ha så hjälper vi dig att hitta exakt rätt. Med vår stora erfarenhet att hitta rätt båt till till rätt person så kan du vara trygg med att vi hjälper dig. Vi går renoverar många båtar varje år och kan nästan garantera att vi kommer hitta båten i dina drömmar. Så kontakta oss om vilka segelbåtar vi har till salu just nu så tar vi det därifrån.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.